Головна » 2017 » Вересень » 24

    У центральному поєдинку 19-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу зустрічалися друга та третя команди ліги – ФК «Копичинці» та «Збруч» з Підволочиська. Цікавий поєдинок завершився внічию – 1:1.

    Матчу передувала велика спортивно-культурна програма під назвою «Копичинці – місто футбольне!». Чимало місцевих жителів зібралося біля копичинецького будинку культури і колоною з оркестром рушили на стадіон «Надія». Там виступили голова Гусятинської РДА Віталій Батіг разом з головою Федерації футболу Гусятинського району Віталієм Остафійчуком. Зокрема, пан Остафійчук, передав вітання від голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика та повідомив, що від Тараса Зіновійов ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: Nichlav | Дата: 24.09.2017 | Коментарі (0)

   Коштом благодійників у стаціонарному відділенні Гусятинського терцентру, що знаходиться у Копичинцях, здійснюються ремонтні роботи. Оновлення приміщень стало можливим завдяки фінансовій допомозі благодійного фонду Медичне Милосердя Канади та народного депутата Миколи Люшняка.
   Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гусятинського району здійснює соціальне обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживанням, в умовах стаціонарного, тимчасового перебування.
   – Створити належні умови проживання для підопічних територіального центру у відділенні для тимчасового або постійного проживання вдається, коли крім власних коштів та прикладених зусиль є дієва допом ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Nichlav | Дата: 24.09.2017 | Коментарі (0)