Головна » 2016 » Січень » 3 » 2016 — рік швидких змін та переломних моментів
16:01
2016 — рік швидких змін та переломних моментів

   Рік швидких змін та переломних моментів — відомий астролог та космопсихолог Іван Круп’як розказав, яким буде 2016 рік для  українців так і для всього світу. Астролог каже, що Червона Мавпа наповнює енергією революцій, конкретних справ, але вона любить посидіти на дереві, подивитися збоку, відповідно, треба думати, що робити і як.

   – Це якийсь такий переломний рік, це рік шістнадцятки. Рік молодих, цікавих, креативних людей. Він буде приносити дуже такі швидкі події, на які треба буде також швидко реагувати, – говорить астролог Іван Круп’як.

   Вирішальною порою стане літо. Саме у цю пору відбуватимуться усі важливі події. А для усього людства матиме значення все, що відбуватиметься на Півдні. Для України, яка у 2016-му святкуватиме чверть століття, рік стане роком утвердження. Тож наше завдання – вистояти перед усіма труднощами. Роки мавпи завжди приносили для світу зміни, і ставали основою для всього нового.

   Щаститиме у наступному році усім, хто народився під стихією вогню.

   – Люди, які народилися в вогняну стихію, маються на увазі знаки Овен, Лев і Стрілець – будуть почувати себе досить таки комфортно.

   Добре почуватимуться і народжені під стихією повітря – Близнята, Терези і Водолії.

   Козерогам, Тільцям і Дівам потрібно бути стриманішими. Непоганим стане рік і для Раків, Скорпіонів і Риб.

   – Зичу усім спокою, миру, здоров’я, щастя, благополуччя і взаєморозуміння. Утверджуймось на тій землі, і щоб ми знали, що ми є українці. Бо кожна нація повинна любити, в найпершу чергу, своє.

Переглядів: 326 | Додав: Nichlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: