Головна » 2016 » Червень » 07

   Сьогодні Копичинецьку виправну установу спільно із начальником управління ДПтС України в Тернопільській області полковником внутрішньої служби Андрієм Шацьким  відвідав Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.


   Метою візиту була  - ознайомлення з умовами тримання засуджених, додержання їх конституційних прав. Степан Барна ознайомився з діяльністю установи, оглянув виставку виробів її підприємства.   Також під час відвідування Голова ОДА мав можливість ознайомитися з умовами проживання засуджених, матеріальним,  медико – санітарним та комунально – побутовим забезпеченням установи, а саме відвідали медичну частину установи, їдальню, клуб установи, молитовні кімнати.
   Під час здійснення обходу та спілкування із засудженими скарг ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: Nichlav | Дата: 07.06.2016 | Коментарі (0)

   Триває ремонт двох ділянок об'їздної дороги міста Копичинці Гусятинського району, протяжність яких становить 600 та 700 метрів. Стан проведення ремонтних робіт у рамках робочої поїздки 7 червня оцінив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

   «Покращення доріг Тернопільщини — нагальне завдання, що стоїть перед областю. Це один зі способів наближення до Європи. Вартість ремонтних робіт на даному відрізку становить 12,5 мільйонів гривень. Це не малі кошти, але нам важливо підвищувати безпеку на автошляхах», — зазначив очільник області.

   Варто зазначити, на даній д ... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: Nichlav | Дата: 07.06.2016 | Коментарі (0)

   5 червня 2016 року була проведена весела мандрівка на велосипедах. Сонячна погода і Боже благословення були хорошими супровідниками на шляху. Слова молитви і віра у щасливе повернення допомагали нам. Учасниками велопробігу було близько 40 осіб. Дуже приємно, що настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста, отець Руслан Корнят, всіма силами долучався до організації заходу. Першою нашою зупинкою був Меморіал борцям за волю України, де учасники заходу віддали шану українським героям.


   Так як легких шляхів не шукали, то нам довелося трішки поблукати по лісі, але ми мали можливість насолодитися красою лісу та розмаїттям квітів. Цікавим і неординарним відкриттям було слівце «Буччина»(походить від частини букового лісу), яке відкрив для нас найстрашний із вело спортсменів. Польова дорога на ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Nichlav | Дата: 07.06.2016 | Коментарі (0)