Головна » 2016 » Лютий » 29

   Перебуваючи із робочою поїздкою в м.Копичинці 26 лютого, голова райдержадміністрації Віталій Батіг за участю заступника голови РДА Надії Галябарди та міського голови Павла Лосика провів зустріч із учасниками антитерористичної операції, жителями міста.

   Учасників АТО найбільше цікавило питання виділення землі. Також атовці ділилися із проблемами, з якими приходиться зіштовхуватися при оформленні земельних ділянок.

   Учасники бойових дій також порушували питання пасажирських перевезень. Нарікали, що в місті водії відмовляються перевозити атовців через відсутність пільгових місць. Павло Лосик, міський голова, обіцяв вирішити цю проблему найближчим часом.
   Віталій Батіг зазначив, що одним з пріоритетних завдань органі ... Читати далі »

Переглядів: 315 | Додав: Nichlav | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

  26 лютого голова райдержадміністрацї Віталій Батіг разом із заступником  Надією Галябардою та начальником відділу освіти Оксаною Кащишин з робочим візитом відвідали НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст №1-гімназія".

   Зустрілися із директором Ольгою Білик. Керівниця розповіла про життя школи, її проблеми та досягнення. За її словами, матеріальна база навчального закладу поповнюється за батьківські кошти.

   Акцентувала увагу на необхідності збільшення крісел в актовому залі, адже при проведенні шкільних заходів вмістимість залу бажає бути більшою. Ольга Білик говорила про налагоджену співпрацю із міським головою Павлом Лосиком, який неодноразово відгукувався на потреби школи. Директор зазначила, що оновлення потребує внутрішнє ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: Nichlav | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

   Для вручення мультимедійного проектора та ноутбука 26 лютого голова райдержадміністрації Віталій Батіг разом із заступником Надією Галябардою та начальником відділу освіти Оксаною Кащишин  завітали у Копичинецьку загальноосвітню школу №2.

   Директор навчального закладу Наталія Хорощак розповіла про шкільні справи, поділилася планами на майбутнє. Розповіла про високі результати вихованців - призові місця в обласних олімпіадах,  диплом Малої Академії наук України, перше місце в краєзнавчому конкурсі, досягнення з наукових робіт.

   Віталій Батіг зустрівся з активом учнівської молоді. Щоб учні могли з комфортністю здобувати знання сьогодні посадовці їм вручили сучасний проекційний апарат. У школі уже є 2 проектори, які використ ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: Nichlav | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)